Stoelen/ tafels verhuur

Verhuur van stoelen en tafels

U kan bij DWC terecht voor het huren stoelen en tafels? In ons assortiment treft u alle soorten stoelen o.a. klapstoelen, bistro stoelen, luxe stoelen, PVC stoelen, barstoelen en banken.

Aan tafels ook geen gebrek, maak uw keuze uit ons ruime assortiment tafels o.a. staantafels, ronde tafels, buffettafels, klaptafels en andere.

Bij dit alles horen natuurlijk ook borden, bestek en glazen. De afwas hiervan is voor onze zorgen. Friteuses, hamburgerbakplaat, frigo’s, diepvries, tapinstallatie, terrasverwarmer, verlichting, barbecue, tafellinnen, …al deze toebehoren voor een geslaagd feest behoren eveneens tot ons gamma.

Er is ook een ruime keuze aan verschillende soorten tenten, zo kunnen we onder meer, kadertenten, partytenten, pyramidetenten, starshades, plooitenten aanbieden.

Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht, speciaal voor hen verhuren wij verschillende soorten springkastelen, zodat ook voor hun het feest een heus festijn wordt.

Voor de verhuur van stoelen en tafels, tenten, springkastelen en feestbenodigdheden, kortom voor al uw feestmateriaal in de regio van Sint-Amandsbergbent u bij DWC Verhuur in goede handen. We leveren u verzorgd materiaal en dit aan zeer correcte prijzen.

Tafels en stoelen huren? Kom dit alles en nog zoveel meer ontdekken op onze site. Hier kan u ook onze prijslijst terugvinden en een contactformulier invullen.

Tot binnenkort, het DWC-verhuurteam

Bent u op zoek in Gent naar een ideale partner voor de verhuur van tenten, springkastelen, feestbenodigdheden? Kortom voor al uw feestmateriaal, dan bent u bij DWC Verhuur in goede handen.We leveren u verzorgd materiaal en dit aan zeer correcte prijzen.Kom dit alles en nog zoveel meer ontdekken op onze site.Daar kan u ook onze prijslijst terugvinden en een contactformulier invullen.